trafic

miercuri, 20 martie 2013

BURSE L’OREAL 2013


          CNR UNESCO şi L’Oreal România au lansat, pentru al patrulea an consecutiv, programul de burse naţionale “Pentru femeile in ştiinţa. Programul oferă sprijin comunitătii ştiintifice naţionale prin acordarea a două burse pentru tinere cercetătoare din aria ştiinţelor vietii si aria ştiinţelor fizice.

         Programul se adresează cercetătoarelor din România cu vârsta maxim 35 de ani, doctorande sau având titlul ştiinţific de doctor şi care urmeaza un program de pregătire postuniversitară in cadrul unei instituţii acreditate de invăţămant superior din tară. Valoarea unei burse este de 42.000 lei, iar fiecare bursă va constitui sursa de finantare a unui proiect de cercetare derulat timp de zece luni, in cadrul unei instituţii de cercetare din România.
Persoanele care doresc să participle la Program vor trebui sa trimită către CNR UNESCO, in str. Anton Cehov, nr 8, Bucuresti, cel mai târziu până la data de 31 Martie 2013 (data poştei de expediere), un dosar de aplicare care să cuprindă informaţiile si documentele menţionate in regulamentul afişat la următoarea adresă: 
http://www.cnr-unesco.ro/ro/burse.php.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu