trafic

miercuri, 11 iunie 2014

POSDRU-„Conectează-te la viitor cu Alumni!”


„Conectează-te la viitor cu Alumni!”

Începând cu luna mai 2014, Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara și S.C. Tangible Corporation S.R.L., București derulează proiectul cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Imbunătățirea programelor universitare de studii în domeniile Administrării afacerilor, Contabilității și Științelor juridice prin consultarea alumni”.
Proiectul se încadrează în Axa prioritară 1 „Educația si formarea profesională în sprijinul creșterii economice si dezvoltării societății bazate pe cunoaștere”, Domeniul major de intervenție 1.2 ”Calitate în învățământul superior”.
Sub sloganul „Conectează-te la viitor cu Alumni!” obiectivul general al proiectului este de consolidare a cooperării între mediul universitar și mediul de afaceri prin intermediul alumni pentru o mai bună corelare a învățământului superior cu piața muncii prin îmbunătățirea/adaptarea programelor de studii, respectiv dezvoltarea/adaptarea curriculumul-ui universitar.

Avem plăcerea de a vă invita să participaţi la Conferinţa organizată cu prilejul lansării proiectului care se va desfăşura în data de 12 iunie 2014, ora 9:30, în Amfiteatrul A 016 al Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, str. Calea Eroilor, nr. 30.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu