trafic

duminică, 10 noiembrie 2013

Luni 11 noiembrie 2013 Conferinta „Responsabilitate pentru viitorul tinerilor absolvenți de studii superioare”

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu găzduieşte Conferința regională „Responsabilitate pentru viitorul tinerilor absolvenți de studii superioare
                                                                            

      11 Noiembrie 2013
     Ora: 10:00     Sediul Rectoratului    Amfiteatrul 016    Calea Eroilor, nr.30, Târgu-Jiu


           
            Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu găzduieşte Conferința regională „Responsabilitate pentru viitorul tinerilor absolvenți de studii superioare” organizată de Ministerul Educației Naționale. Evenimentul va avea loc luni, 11 noiembrie 2013, începând cu ora 10:00, în Amfiteatrul 016, la sediul Rectoratului din str. Calea Eroilor, nr.30, Târgu-Jiu.
            Această acţiune face parte din proiectul INSERT - Managementul corelării sistemului de învăţământ cu piaţa muncii, implementat de Ministerul Educaţiei Naţionale în parteneriat cu Institutul Naţional de Cercetare în Domeniul Muncii şi Protecţiei Sociale, Centrul naţional de pregătire în Statistică şi OSB Consulting GmbH, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Acesta este cel de-al patrulea eveniment din seria de opt evenimente ale Caravanei ce se desfăşoară în tot atâtea centre universitare din ţară, în cadrul activităţii de informare şi promovare în vedere unei mai bune corelări a sistemului de învăţământ cu piaţa muncii.
            Organizatorii susţin că, pornind de la premisa că o bună parte dintre absolvenţii învăţământului superior din România profesează în alte domenii decât cele pentru care s-au pregătit, se vor purta discuţii cu responsabili de la nivel central şi local, cadre didactice, companii, IMM-uri şi studenţi despre cum se poate crea un sistem integrat de monitorizare a felului în care tinerii îşi pot face loc pe piaţa muncii şi ce se întâmplă mai departe cu rezultatele acestei monitorizări.
            Cu această ocazie, Ministerul Educaţiei Naţionale continuă promovarea platformei on-line de joburi destinată studenţilor şi absolvenţilor din cele cincizeci de universităţi partenere, beneficiare ale proiectului din Bucureşti şi din ţară, precum şi angajatorilor de la nivel naţional.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu