trafic

luni, 15 octombrie 2012

Recrutare studenti-Centru Economic Targu Jiu


A inceput recrutarea studentilor care isi doresc sa participe la activitatile Centrului Economic din cadrul UCB Tg.-Jiu  

            Centrul Economic mentionat a luat fiinta prin intermediul proiectului “Convergenta pregatirii universitare cu viata activa in domeniul economic” (POS DRU, axa 2.1), implementat de MECTS in parteneriat cu UCB Tg-Jiu si alte doua universitati din tara, precum si doua companii, specializate in IT si comunicare strategica, si isi propune sa le ofere studentilor din anii terminali, de la specializarile de marketing, management, administrarea afacerilor si inginerie economica, sansa de a se pregati practic pentru viitoarea cariera. 
            Centrele Economice functioneaza la nivelul fiecareia dintre cele 3 universitati implicate in proiect, ele fiind gandite ca niste laboratoare de instruire practica.
Astfel, cu ajutorul instrumentelor IT special concepute, studentii interesati & selectati  vor putea participa la simulari ale situatiilor din lumea reala a companiilor. Aceste simulari si studii de caz fiind realizate sub indrumarea tutorilor, profesionisti in domeniul economic din companii partenere. Acestia le vor prezenta studentilor imaginea de zi cu zi a mediului de lucru si ii vor invata deasemenea, cum sa ia decizii bune sub presiune.
Selectarea studentilor care vor lua parte la activitatile Centrului se face de catre Echipa de implementare a proiectului, pe baza unui dosar de aplicatie depus de fiecare student interesat si a unui interviu de recrutare.conditia principala fiind aceea de a fi student in anii II-III la specializarile vizate de proiect,
  Dosarul de aplicatie  cuprinde: - un CV; - o adeverinta pentru certificarea domeniului de studiu; - o scrisoare de intentie si se depune la sediul Departamentului Cercetare Dezvoltare incepand cu data de 17.10.2012,  toate activitatile si instruirile din Centru fiind gratuite.  
 
 Va asteptam asadar, sa fiti cat mai activi si implicati!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu