trafic

marți, 30 octombrie 2012

Practica in Centre Economice-Targu Jiu-Grupa a II-a



PRACTICĂ ÎN CENTRE ECONOMICE
ORAR -SERIA I-Grupa a II a

DATA
TEMA
TUTORE
GRUPA 2
1
NOV 2012
Prezentare interfață comunicare Centre economice
Sirbu Danut
Berca Eduard
16-20
2
NOV 2012
Aplicații interfață comunicare Centre economice
Sirbu Danut
Berca Eduard
16-20
3
NOV 2012
CRM-Elemente teoretice
Sirbu Danut
Berca Eduard
9-13
3
NOV 2012
CRM-Elemente teoretice
Sirbu Danut
Berca Eduard
14-18
7
NOV 2012
ERP-Elemente teoretice
Sirbu Danut
Berca Eduard
8-16
8
NOV 2012
CRM-APLICATII
Sirbu Danut
Berca Eduard
16-20
10
NOV 2012
ERP-Elemente teoretice
Sirbu Danut
Berca Eduard
9-13
10
NOV 2012
ERP-Elemente teoretice
Sirbu Danut
Berca Eduard
14-18
14
NOV 2012
ERP-Elemente teoretice
Sirbu Danut
Berca Eduard
8-16
16
NOV 2012
ERP-Elemente aplicative
Sirbu Danut
Berca Eduard
16-20
17
NOV 2012
ERP-Elemente aplicative
Sirbu Danut
Berca Eduard
9-13
17
NOV 2012
ERP-Elemente aplicative
Sirbu Danut
Berca Eduard
14-18
21
NOV 2012
CRM-APLICATII
Sirbu Danut
Berca Eduard
16-20

luni, 15 octombrie 2012

Recrutare studenti-Centru Economic Targu Jiu


A inceput recrutarea studentilor care isi doresc sa participe la activitatile Centrului Economic din cadrul UCB Tg.-Jiu  

            Centrul Economic mentionat a luat fiinta prin intermediul proiectului “Convergenta pregatirii universitare cu viata activa in domeniul economic” (POS DRU, axa 2.1), implementat de MECTS in parteneriat cu UCB Tg-Jiu si alte doua universitati din tara, precum si doua companii, specializate in IT si comunicare strategica, si isi propune sa le ofere studentilor din anii terminali, de la specializarile de marketing, management, administrarea afacerilor si inginerie economica, sansa de a se pregati practic pentru viitoarea cariera. 
            Centrele Economice functioneaza la nivelul fiecareia dintre cele 3 universitati implicate in proiect, ele fiind gandite ca niste laboratoare de instruire practica.
Astfel, cu ajutorul instrumentelor IT special concepute, studentii interesati & selectati  vor putea participa la simulari ale situatiilor din lumea reala a companiilor. Aceste simulari si studii de caz fiind realizate sub indrumarea tutorilor, profesionisti in domeniul economic din companii partenere. Acestia le vor prezenta studentilor imaginea de zi cu zi a mediului de lucru si ii vor invata deasemenea, cum sa ia decizii bune sub presiune.
Selectarea studentilor care vor lua parte la activitatile Centrului se face de catre Echipa de implementare a proiectului, pe baza unui dosar de aplicatie depus de fiecare student interesat si a unui interviu de recrutare.conditia principala fiind aceea de a fi student in anii II-III la specializarile vizate de proiect,
  Dosarul de aplicatie  cuprinde: - un CV; - o adeverinta pentru certificarea domeniului de studiu; - o scrisoare de intentie si se depune la sediul Departamentului Cercetare Dezvoltare incepand cu data de 17.10.2012,  toate activitatile si instruirile din Centru fiind gratuite.  
 
 Va asteptam asadar, sa fiti cat mai activi si implicati!  

joi, 11 octombrie 2012

Clasamente universitati:Webometrics iulie 2012


Webometrics Ranking of World's Universities
iulie 2012

Conform ediției din iulie 2012 a World Universities' Ranking on the Web, Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu ocupă poziția 5154 în clasamentul mondial  in editia precedenta ( ianuarie 2012) universitatea ocupa pozitia 4444 fiind clasată  pe pozitia 43  între universitățile românești( in topul precedent ocupa pozitia 36).
         În clasamentul ce cuprinde peste 20000 de instituţii de învăţământ şi cercetare din lume pe primul loc se află Harvard University urmată de Massachusetts Institute of Technology şi Stanford University. Prima universitate în Europa este Swiss Federal Institute of Technology la egalitate cu University of Cambridge  ( locul 20 în clasamentul mondial) urmate de University of Oxford (locul 25 mondial). Clasamentul mondial este disponibil aici
         În România prima universitate în acest top este Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi (locul 602 în clasamentul mondial in coborare cu 64 de pozitii), urmată de Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi şi Universitatea Transilvania din Brasov. In primele 1000 de universităţi din lume figurează în această ediţie 7 universităţi din România, in editia din ianuarie aveam 9 universitati in top 1000. Majoritatea Universitatiilor din Romania au inregistrat caderi mai mult sau mai putin semnificative in acest clasament  
Webometrics Ranking of World Universities este realizat pe baza continutului web generat de universitati, si de relevanta acestui continut masurat atat prin numarul de linkuri externe spre institutiile de invatamant, cat si prin numarul de citari ale lucrarilor postate pe site-urile proprii. Pentru realizarea acestui top, Cybermetrics Lab analizeaza peste 20.000 de universitati din intrega lume, clasamentul rezultat fiind publicat de doua ori pe an, in ianuarie si iulie.

UCB Sesiuni Științifice Studențești

Liga Studenţilor din UCB organizeaza în perioada 16 – 18 noiembrie 2012, 5 sesiuni internaţionale de comunicări ştiinţifice studenţeşti, şi anume:
1.SENTENTIA:
Sectiuni:
Relatii Internationale si Stiinte Sociale
Administratie Publica
Istorie
Sociologie
Vezi detalii: www.lsucb.ro/sententia/
2.LEGE SAPERE AUDE!:
Sectiuni:
Drept public
Drept privat
Drept international
Vezi detalii: www.lsucb.ro/legesapereaude/
3.ECOSTUDENT:
Sectiuni:
Management,
Marketing,
Administrarea Afacerilor
Contabilitate şi Informatică de Gestiune,
Finanţe Bănci
Vezi detalii: www.lsucb.ro/ecostudent/
4.ENGINEERING SCIENTIARUM:
Sectiuni:
Inginerie Energetică
Protecţia Mediului
Inginerie Industrială
Inginerie Economică
Mecanică
Automatică şi Ştiinte Aplicate
Vezi detalii: www.lsucb.ro/engineeringscientiarum/
5.MENS SANA IN CORPORE SANO:
Sectiuni:
Educatie Fizica si Sportiva
Kinetoterapie si Motricitate Speciala
Arte Plastice, Decorative şi Design
Asistenta Medicala Generala
Litere
Vezi detalii: www.lsucb.ro/menssana/
Inscrie-te pana pe data de 30 octombrie 2012.
Acest proiect este cunoscut pe plan național dar şi internațional, se bazează pe cercetare, dezbatere şi socializare, astfel valorificându-se cercetările studenţilor şi masteranzilor care vor participa.